Sponsors

Brassband Crescendo bestaat in 2018 120 jaar. In dit jubileumjaar pakt Crescendo groots uit met naast de normale optredens in en rond het dorp 2 hoogtepunten. Ten eerste de grote uitvoering op zaterdag 14 april en ten tweede een optreden van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht op vrijdag 9 november.

Vet Spek

De jaarlijkse uitvoering zal weer heel bijzonder worden. Crescendo zal die avond optreden met de theaterproductie Vet spek. Dat is een drama, in de verte gebaseerd op het spel Op hoop van Zegen, van Herman Heijermans. Het wordt uitgevoerd door dirigent en leden van Crescendo, die het lef hebben om naast hun muzikale talenten ook hun acteertalenten te tonen. Het belooft een verrassend optreden van Crescendo te worden. De regie is in handen van Rens Schot.

Missions 

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht treedt in 2018 op met het nieuwe programma Missions waarin het publiek wordt meegenomen op reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet. De 41 blazers en de 7-koppige ritmesectie gaan op muzikale reis naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika, het Midden Oosten, etc. Het orkest doet dat met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit het eigen orkest en zangsolisten. Een spectaculair optreden dat ook niet muziekliefhebbers gezien en gehoord moeten hebben.

Aan de organisatie van beide evenementen wordt niet alleen veel plezier beleefd, maar brengt ook kosten met zich mee. De begroting van beide avonden komt uit op een bedrag van € 7.860. Een deel van de inkomsten denken wij te kunnen halen uit entree opbrengsten, de traditionele loterij tijdens de voorjaarsuitvoering en mogelijk extra optredens van Crescendo buiten Oostkapelle. Wij zullen ook een beroep doen op verschillende fondsen en gebruik maken van mogelijke subsidies. Maar ook sponsors kunnen ons een eind op weg helpen. Daarom benaderen wij u met het verzoek of u bereid bent onze jubileumactiviteiten te sponsoren.

Wij realiseren ons dat ook vele andere verenigingen een beroep doen op uw sponsorbudget, maar wij hopen dat u zeker in dit jubileumjaar onze vereniging wil sponsoren en dat u bereid bent ons een (schriftelijke) financiële toezegging te doen.  
Natuurlijk stellen wij ook  een tegenprestatie tegenover uw financiële bijdrage. Wij hebben 2 sponsor pakketten opgesteld waaruit u kunt kiezen. 

Sponsorpakketten Uitvoering 2018 “Vet Spek”

Agenda Repetities / Concerten

No events

Twitter

  • 26 May 2020 Anjer collecte
  • 08 March 2018 @BrassCrescendo is druk bezig met de voorbereidingen voor het Jaarlijks Concert op 14 April 2018
  • 24 May 2013 De brassband speelt zondag om 19:00 in de kerk op Oostkapelle in kader van Oostkapelle zingt.
  • 23 February 2013 Donderdagavond geeft de marinierskapel een concert in de schouwburg in Middelburg. Kaarten zijn te krijgen via
  • 12 February 2013 We hebben geslaagd concert neergezet maar des ondanks gaan we vanavond gewoon weer repeteren.

Volg ons op twitter

© 2016-2019 Brassband Crescendo.