Concerten

Veers festival 2019

Logo VMF met tekst VMF

Elke 2 jaar vindt er een Veers Festival plaats. Tijdens dat festival treden alle muziekkorpsen van de gemeente Veere op. In 2015 werd dit gehouden in Veere georganiseerd door Veere’s Genoegen en in 2017 in Koudekerke georganiseerd door Voorwaarts. Dit jaar vindt dit festival plaats in Oostkapelle op zaterdag 7 september. Op een podium in het dorp treden in totaal 6 muziekkorpsen op, te weten  OKK uit Westkapelle, Luctor et Emergo uit Zoutelande, Voorwaarts uit Koudekerke, Veere’s Genoegen uit Veere, EMM uit Serooskerke en uiteraard Crescendo zelf. Tevens treden op het Veers leerlingenorkest en het leerlingenorkest van Harmonie Voorwaarts uit Koudekerke. Op deze dag begint ook de Mossel-10-daagse georganiseerd door Ondernemersvereniging Natuurlijk Oostkapelle.

Het Veers Festival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Veere, JUMBO Ton den Dikken Oostkapelle (hoofdsponsor ), Rabobank Walcheren / Noor-Beveland, Drukkerij van Keulen, Corstanje Assurantiën, , Camping de Pekelinge, Camping Dennenbos, Minicamping de Buck, Grand Café de Pekelinge, Minicamping Heulzicht, Restaurant Dennenbos, Joosse Accountants, Schildersbedrijf Schiboo, De Vrieze networking, Firma Francke, Oliehandel Dekker, Gardeniersbedrijf Dattin, Aannemersbedrijf Dekker en Walhout, Minicamping Klein Rijnsburg, Wisse Vastgoed, Minicamping Pomona, Minicamping De Kievit, Strandhotel Bos en Duin, Autobedrijf Dekker BV, Sea & Sun Holid@y, Parelduyn, Administratiekantoor Zwemer & Co, Hotel Grand-Café Anno-Nu, Hoogedeure Makelaars & Taxateurs, Camping Ons Buiten, Pizzeria La Vita Bella, Groepsaccommodatie Weltevreden, Villa Magnolia, Schoonzicht Holiday, Camping in de Bongerd, Minicamping Dun, Café-Restaurant De Babbelaar, Hoveniersbedrijf Piet Wisse, Minicamping Innerduyn, Fysio Fitness De Driehoek, JB Diesch, H. Jobse Uitvaartverzorging, Restaurant Markt Zes, Distributie Zuid West, Ron Sabandar Catering Koudekerke, Reeburg B&B, Yellowdog, RBK-Verhuur, Minicamping Oba’s Hofje.

Start van vakantie

De schoolvakantie staan voor de deur. Verenigingen sluiten het seizoen af en we gaan genieten van de vakantie. Brassband Crescendo heeft zijn seizoen afgesloten met een concert bij Anno Nu. 

Webp.net resizeimage

Het was een jaar waarin hard gewerkt is aan concerten maar ook een mooie uitvoering. Een aantal van de nummer van de uitvoering zijn ook tijdens het concert te horen geweest. Het was een mooie afsluiting. 

Kustmarathon 2017

Zaterdag 7 oktober 2017 13:00 zat een Brassband Cresendo klaar om de lopers te ontvangen. We hebben een reptoire aan nummer klaar staan om de eerste twee uur het publiek en de lopers te vermaken. Het eerste half uur is nog niet veel publiek. Het weer is guur het waait en er drijven donkere wolken over. Van regen was nog geen sprake.

We spelen de eerste nummers voor het publiek wat aanwezig is. Als de eerste lopers voorbij komen is meer publiek en volgen de muzieknummer frequenter achter elkaar. Het publiek is enthausiast en lopers zijn ook positief over de muzikale bijdrage. De eerste lopers zijn snel voorbij en gaan voor de wedstrijd. De lopers die volgen lopen voor zichzelf en hopen op een goede tijd. Deze lopers waderen de muziek en sommige stoppen zelfs om even uit te rusten en te luisteren.

We hebben gespeelt tot de laatste lopers gepasseerd was. De bezemfiets was voor weer het teken om te stoppen. Ondanks het weer hebben we met plezier de lopers en het publiek vermaakt met onze muziek.

 

Kustmarathon 2017

In het weekend van 6 t/m 8 oktober wordt de Kustmarthon weer gehouden. Zaterdag 7 Oktober start na de MTB tour de hardloop wedstrijd. Jaarlijks wordt de hardloop marathon en de wandelmarathon voorzien van een musicale omlijsting. Elk jaar zit Brassband Crescendo op Oostkapelle bij strand pavalioen de piraat te musiceren. Dit is om enerzijds het publiek te vermaken en daarmee ook om de lopers te motiveren.

Ook dit jaar Brassband Crescendo weer van de partij zijn. Tijdens deze concerten worden melodieen gespeelt die bij zowel jong als oud bekent is. Kortom als je een mooi evenement wilt zien als de Kustmarathon dan moet je zeker Oostkapelle niet overslaan. De brassband zal naar alle verwachting tussen 13:00 en 13:30 starten met hun "Aanmoedings" concert.

U bent van hart welkom

Veers festival 9 september

Op zaterdag 9 september heeft de brassband meegedaan aan het veers festival. Tijdens dit festival treden alle veerse muziekverenigingen op. De dag begon regenachtig met toch een paar fikse buien. Maar met de komt van de eerste crescendo leden ging de zon toch schijnen. Tijdens het optreden van Crescendo was het het mooi weer en werd het zelf door het zonnetje warm.

Het festivalterein was klein opgezet. Het werd hierdoor en door het publiek een gezellig feest. We hebben genoten van het festival en daarvoor Harmonie Voorwaarts, de organisator van het festival, bedankt.

In de foto galerij zijn de eerste foto's te vinden.

Subcategories

Artikelen over de uitvoeringen

Page 1 of 2

Agenda Repetities / Concerten

No events

Twitter

  • 26 May 2020 Anjer collecte
  • 08 March 2018 @BrassCrescendo is druk bezig met de voorbereidingen voor het Jaarlijks Concert op 14 April 2018
  • 24 May 2013 De brassband speelt zondag om 19:00 in de kerk op Oostkapelle in kader van Oostkapelle zingt.
  • 23 February 2013 Donderdagavond geeft de marinierskapel een concert in de schouwburg in Middelburg. Kaarten zijn te krijgen via
  • 12 February 2013 We hebben geslaagd concert neergezet maar des ondanks gaan we vanavond gewoon weer repeteren.

Volg ons op twitter

© 2016-2019 Brassband Crescendo.