Acties

Speculaasactie 2018

Na het succes van afgelopen jaren, is besloten ook in 2018 weer een specculaasactit te houden. Begin november worden de speculaasmuzieknoten weer gebakken door Bakkerij Vader. Voordat Sint Nicolaas aankomt, zullen de leden van Crescendo bij u aan de deur komen om ze aan te bieden. De definitieve datums volgen.

Speculaas actie

Dinsdag 14 november en donderdag 16 november is Brassband Crescendo gestart met de voorbereidingen van de speculaasactie. Leden van de brassband zijn bij Bakkerij Vader geweest om de speculaas in te pakken. De speculaas was te koop voor 3 euro per pakje. Op zaterdag 25 november hebben de leden de speculaas verkocht op het dorp. Ook voor aanvang van het sinterklaasfeest zijn de overige speculaasnoten verkocht verkocht. 

Door een pakje speculaas te kopen steunt men Brassband Crescendo. Met dit geld kan de brassband het instrumentarium onderhouden, muziek aanschaven en de jaarlijkse concerten financieren. De inkomsten van deze actie zijn meer dan welkom.

Anjer actie

Anjeractie RGB logokopie

In de week van 27 mei 15 t/m 2 juni 2018 wordt er weer gecollecteerd voor de Anjer-actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Leden van Brassband Crescendo komen bij u langs voor een bijdage.

De helft van het opgehaalde geld is voor uw Brassband Crescendo. Wij gebruiken dit geld voor onderhoud aan de instrumenten en de aanschaf van muziek. Hiermee kunnen we onze concerten op Oostkapelle blijven geven. De overige 50% gaat naar cultuur en natuur in de regio.

Het fonds geeft financiële steun aan personen en organisaties die zich inzetten voor cultuur en natuur, waarbij voorrang wordt gegeven aan activiteiten waarbij zelfwerkzaamheid een belangrijke rol speelt.

Voor meer infomatie over de Anjecollecte zie cultuurfonds.nl

Rabobank Clubkas Campagne 2018

De laatste jaren heeft de Rabobank de RABObank Clubkas Campagne Actie. De bank stelt voor 2018 een bedrag van € 65.000,00 beschikbaar dat verdeelt wordt onder verenigingen die zich aanmelden. De verdeling vindt plaats op basis van de stemmen die worden gegeven door leden van de RABObank. Iedereen die een rekening bij de RABObank heeft kan lid worden. Elk lid kan vijf stemmen weggeven.

In 2017 heeft Brassband Crescendo veel promotie gemaakt en een groot aantal leden van de bank heeft een stem uitgebracht op Crescendo, waardoor aan Crescendo een bedrag 894,97 is toegekend.

Ook dit jaar reken we weer op uw steun. U kunt uw stem uitbrengen van 4 tot en met 16 april 2018

Agenda Repetities / Concerten

No events

Twitter

  • 26 May 2020 Anjer collecte
  • 08 March 2018 @BrassCrescendo is druk bezig met de voorbereidingen voor het Jaarlijks Concert op 14 April 2018
  • 24 May 2013 De brassband speelt zondag om 19:00 in de kerk op Oostkapelle in kader van Oostkapelle zingt.
  • 23 February 2013 Donderdagavond geeft de marinierskapel een concert in de schouwburg in Middelburg. Kaarten zijn te krijgen via
  • 12 February 2013 We hebben geslaagd concert neergezet maar des ondanks gaan we vanavond gewoon weer repeteren.

Volg ons op twitter

© 2016-2019 Brassband Crescendo.