Concerten

Dodenherdenking

Er zijn concerten die we voor ons plezier doen en er zijn concerten die we met liefde doen. De muzikale ondersteuning bij dodenherdenking is daar een van. Sommige dingen kunnen we verwoorden in tekst. Maar alleen tekst geeft een gevoel op dat moment en wordt gaande weg weer vergeten. Echter als de woorden een ook een melodie krijgt dan blijft de tekst, het verhaal, ook langer leven. Hoe vaak hebben niet dat een bepaalde melodie blijft hangen of weer terugkomt.

De melodieen die de brassband speelt zijn niet alleen met een kerkelijke achtergrond. Het zijn ook melodieen die voor veel soldaten toen en ook nu van waarde zijn en een betekenis hebben. Kortom melodieen die gevoel leggen in de woorden. 

De brassband zal ook dit jaar weer zijn medewerking verlenen bij de deze plechtigheid, 

 

Zomerconcerten

De zomer komt er weer aan Brassband Crescendo bereidt zich voor op de Zomer. Dit betekent ook dat de leden met vakantie zullen gaan maar er blijven er ook genoeg over om de zomer concerten voor hun rekening te nemen. Dit betekent dat de band ook het lichte werk uit kast haalt. Met deze muziek zullen we onder zomerconcerten geven. 

 

Agenda Repetities / Concerten

No events

Twitter

  • 26 May 2020 Anjer collecte
  • 08 March 2018 @BrassCrescendo is druk bezig met de voorbereidingen voor het Jaarlijks Concert op 14 April 2018
  • 24 May 2013 De brassband speelt zondag om 19:00 in de kerk op Oostkapelle in kader van Oostkapelle zingt.
  • 23 February 2013 Donderdagavond geeft de marinierskapel een concert in de schouwburg in Middelburg. Kaarten zijn te krijgen via
  • 12 February 2013 We hebben geslaagd concert neergezet maar des ondanks gaan we vanavond gewoon weer repeteren.

Volg ons op twitter

© 2016-2019 Brassband Crescendo.